NBA 2K21-ն անվճար է Epic Games Store-ում՝ հաջորդ Epic Mega Sale-ը սկսելու համար

NBA 2K21

(Պատկերը՝ 2K Խաղեր)

The Epic Games Store-ի Epic Mega Sale-ը վերադարձել է, և այն մեկնարկում է լավագույն զեղչով՝ անվճար պատճենով: NBA 2K21 .

2K-ի բասկետբոլային արտոնությունների վերջին գրառումը ձերն է, որը կարող եք պահանջել Epic Games Store-ում մինչև մայիսի 27-ը, ժամը 08:00 PDT / 11 am EDT / 16:00 BST: Սա չորս անվճար խաղերից առաջինն է, որոնք կթողնվեն Epic Mega Sale-ի ընթացքում, և միջոցառումը նախատեսված է մինչև հունիսի 17-ը: Անվճար խաղերից բացի, EGS կատալոգի լայն հատվածը նվազել է գներով, և ամենալավն այն է, որ ծիծաղելիորեն լավ Epic Coupon-ը նույնպես վերադարձել է:



Մուտք գործեք Epic Games Store միջոցառման ընթացքում և կարող եք պահանջել մեկ Epic կտրոն, որը ձեզ տալիս է $10 զեղչ $14,99 և ավելի բարձր արժեքով ցանկացած խաղի գնման դեպքում: Այնուհետև դուք ստանում եք ևս մեկը, որը կփոխարինի այն, առանց սահմանափակումների, քանի դեռ միջոցառումը գործում է: Դա նշանակում է, որ խանութի յուրաքանչյուր խաղ, որն արժե $15 կամ ավելի, արդյունավետորեն $10 ավելի էժան է գագաթին ինչ զեղչ էլ որ այն արդեն ունենա որպես Epic Mega Sale-ի մաս: Դա նաև տարօրինակ էֆեկտ է ունենում, որ խաղը, ասենք, $19,99 ավելի էժան է, քան $11,99 արժողությամբ խաղը, բայց ես չեմ նստի այստեղ և փորձեմ բացեր անել որոշ իսկապես ֆենոմենալ խնայողությունների մեջ:

Ահա լավագույն գործարքներից մի քանիսը, որոնց պետք է ուշադրություն դարձնեք՝ Epic Coupon-ի լրացուցիչ ծախսերի կրճատմամբ արդեն իսկ հաշվի առնելով ձեր հարմարությունը:

Հիմա հիանալի ժամանակ է համալրելու մեր ցուցակից որոշ ընտրանիներ լավագույն PC խաղեր .